11 Ağustos 2015 Salı

Adamlık Kurşun Geçirmez

Garson! Herkese çay, Fenerliye kurşun..


3 Temmuz, 12 Nisan, 4 Nisan derken şimdi de 11 Ağustos...
Çok şey geçti başımızdan. Çok yıkmaya çalıstılar bizi. Denediyseler de başaramadılar. Hayatını Fenerbahçe'nin lig fikstürüne göre planlayan insanları koparamaya çalıstılar Fenerbahçelerinden, ama izin vermedik. Biz izin vermedikçe onlar daha da gözleri dönmüş şekilde saldırdılar bize. Hatta okadar çok gözleri dönmüştü ki koskoca bir takımı yok etmeyi deneyecek kadar, onu başaramayınca futbolcusunu hedef alacak kadar. Peki sıradaki ne? Kadıköy'e canlı bomba sokmak? Fenerbahçe otobüsünün yoluna mayın döşemek? Ama sizde vardır daha yaratıcı fikirler. 

Peki ya susan yetkililer.. İlla kan mı görmek istiyorsunuz? Failleri bulmak için koskoca Fener takımı yok mu olmalıydı 4 Nisanda? Ya da bugün ailemizin en küçüğü Uygar'ın vurulması mı gerekirdi? 

Bizim pek kıymetli yönetimimize ne demeli? Bana laf edeni yakarım diyen Aziz Yıldırım'ın hiçbir şey yapmaması, yöneticilerimizin, avukatlarımızın faillerin bulunmasi için hiçbir baskı yapmaması.. Her kurşunlandığımızda Allah'ın bir mucizesini mi bekleyeceğiz? Hiç mi önlem alınmayacak? Futbolcularımız stada tankla, maça çelik yelekle mi gelsin bu mu istenen? 

Biz ne yaptık? Fenerbahçe taraftarı olarak ne yaptık? Binlerce insan döküldük mü caddeye? Hazırladık mı tepki gösterdiğimiz pankartlarımızı? Haykırdık mı failler bulunsun diye? Ama hayır sosyal medya fedaisi olmaya devam ettik.

Hepimiz ne yaptık? 3 maymunu oynadık. Bir çocuğun babasız, bir anne babanın evlatsız, bir kadının kocasız, bizlerin Fener'siz kalışını dev ekranlarımızda izledik. 

Ama bugün sıkılan o son kurşunla hepimiz geldik kendimize. Artık daha da farkındayız olayın ciddiyetinin. Korkması gereken biz değil, Fenerbahce düsmanlarıdır, failleri bul(a)mayanlardır. Bizi bu karanlık hayatlarımızda Fener'siz bırakmak isteyenler şunu bilmelidir ki biz Fenerbahceyi kaybedersek herkes her şeyini kaybeder. Bu ülke gezi günlerini mumla arar. 4 Temmuzda yaptığımız gibi kadını, erkeği, çocuğu dökülürüz sokaklara. Bir sevdanin peşinde gideriz alametlere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder